S&W Metalko Oy on Jaakko Wilhelm Hannulan perustama, jo vuodesta 1967 asti toiminut täyden palvelun metallitalo Suomessa. Teemme metallista lähes mitä vain, ja vahvuutenamme ovat erityisesti asiakkaan toiveiden pohjalta sekä yhteistyössä luodut teollisuus- ja myymäläkalusteratkaisut.

Tarjoamme kokonaisvaltaista kumppanuutta metalliteollisuuden saralla – piirustuspöydältä pakettiin saakka. Tuotesuunnittelun aikana luodaan tarkat vaatimukset täyttävä tuote ennen valmistuksen aloittamista. Tuotteen toteuttavat pitkän linjan ammattilaiset, jotka tuntevat materiaalinsa ja koneensa läpikotaisin. Valmis tuote saa ympärilleen helposti kuljetettavan pakkauksen, joka toimitetaan minne tahansa Suomessa ja myös kansainvälisesti.

Kasvu ja kehitys ovat ykköstavoitteitamme, jonka vuoksi päivitämme jatkuvasti järjestelmiämme ja koulutamme osaajiamme. Näin kykenemme vastaamaan myös nopeasti muuttuvan teollisuuden vaatimuksiin.

S&W Metalko Oy

  • Suunnitelmista totta.
  • Pitkän linjan osaamista.
  • Aina askeleen edellä.
  • Suomalaisen Työn Liiton jäsen

Konekanta

Laadukas ja monipuolinen konekantamme, yhdistettynä teknologiseen osaamiseemme ja innovatiiviseen tuotekehitykseemme takaavat tuloksellisen yhteistyökumppanuuden.

Kone Merkki Koko
Kuitulaser / Levytyökeskus  Prima Power Combi Genius+ LST 1500 x 3000 mm
Levytyökeskus Prima Power (E5x Compact) 1250 x 2500 mm
Langantaivutusautomaatti Wafios 3–8 mm
Langantaivutusautomaatti Macsoft 8–12 mm
Särmäyspuristin Amada 2500 mm
Särmäyspuristin Coast One 900 mm
Särmäyspuristin Safan Darley E-brake 3000 mm
Putkentaivutin Herbert 40 mm
 Pistehitsauskoneita  40–65 kW