Erikoisosaamisalueenamme metallikalusteet

Metallikalusteet, kuten metalliset myymälä- ja teollisuuskalusteet, ovat yksi erikoisosaamisemme osa-alue. Toimimme teollisuus- ja myymäläkalusteiden kärkituottajana jo 50 vuoden kokemuksella.

Metallikalusteet näkemyksellä ja asiantuntevalla palvelulla avaimet käteen -periaatteella

Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta tiedämme, että taidokkaasti suunnitellut metallikalustejärjestelmät eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös näkyvä osa yritysilmettä ja turvallista toimintaympäristöä.

Olemme aktiivisesti mukana tuotekehityksen jokaisessa vaiheessa aina suunnittelusta loppukokoonpanoon saakka. Suunnittelijamme laativat älykkäät ja tyylikkäät kokonaisuudet, jotka tuotantotiimimme toteuttavat viimeistelyyn asti tarkasti ja huolella.

Metalko metallikalusteet

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME

Suunnittelu

Räätälöimme täysin ainutlaatuisia tuotekonsepteja toiveidesi pohjalta ja toteutamme ne ammattitaidolla pakkausta myöten.

Tuotanto

Tuotantolinjamme valmistaa monenlaisia tuotteita ohutlevystä, teräslangasta ja putkesta. Työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä sekä pintakäsittelemme tuotteesi haluamasi pinnoituksella.

Referenssit

Meillä on ammattitaitoa vuosikymmenien ajalta niin myymäläkalusteiden, teollisuuskalusteiden kuin erikoisvaunujen valmistuksessa. Tutustu myös sopimusvalmistuksena tehtyihin tuotteisiin.

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen yritys, joka kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.