Metalko kokoonpano ja logistiikka

Kokoonpano ja logistiikka sujuvasti yhdeltä ovelta

Meiltä saat monipuoliset kokoonpano ja logistiikka -palvelut. Pakkaamme ja toimitamme tuotteet joustavasti ja kustannustehokkaasti kotimaassa sekä kansainvälisesti. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan toimituksillesi.

Kokoonpano

Toteutamme monipuolisesti kokoonpanot ja pakkaamiset. Pakkauksiin sisältyy aina kaikki osat, ohjeet, työkalut ja tarvittavat etiketit.

Logistiikka

Toimitamme tuotteet joustavasti ja kustannustehokkaasti kotimaassa sekä kansainvälisesti. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan toimituksillesi.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME

Suunnittelu

Räätälöimme täysin ainutlaatuisia tuotekonsepteja toiveidesi pohjalta ja toteutamme ne ammattitaidolla pakkausta myöten.

Tuotanto

Tuotantolinjamme valmistaa monenlaisia tuotteita ohutlevystä, teräslangasta ja putkesta. Työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä sekä pintakäsittelemme tuotteesi haluamasi pinnoituksella.

Referenssit

Meillä on ammattitaitoa vuosikymmenien ajalta niin myymäläkalusteiden, teollisuuskalusteiden kuin erikoisvaunujen valmistuksessa. Tutustu myös sopimusvalmistuksena tehtyihin tuotteisiin.

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen yritys, joka kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.