Metalko suunnittelu

Suunnittelupalvelumme tekee ideastasi totta

Suunnittelu-palvelumme luo ainutlaatuisia tuotekonsepteja yli 50 vuoden ammattitaidolla. Täyden palvelun metallitalona tarjoamme tuotesuunnittelun mallinnuksesta prototyypin valmistamiseen, tuotantoon ja pakkaussuunnitteluun asti.

Tuotesuunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa osaamista ja näkemystä. Räätälöimme täysin ainutlaatuisia tuotekonsepteja toiveidesi pohjalta ja toteutamme ammattitaidolla tarkat suunnitelmat. Saat siis laadukkaat, juuri tarpeisiisi suunnitellut metallituotteet ja tuoteperheet helposti saman katon alta.

3D-mallinnus ja prototyypin valmistus

Tuotekehitysprosessi alkaa tuotteen mallintamisesta ja prototyypin valmistuksesta. Realistisen ja valokuvantarkan mallinnuksen avulla pienimmätkin yksityiskohdat voidaan nähdä ennen varsinaisen prototyypin valmistusta ja hioa lopulliseen muotoonsa.

Huolellisella suunnitteluprosessilla varmistamme tuotteen toimivuuden ja kustannustehokaan tuotannon jo etukäteen. 3D-mallinnuksella vältytään myös ylimääräisten ja aikaa vievien prototyyppien ja koekappaleiden tekemiseltä.

Käyttämämme ohjelmistot:

Solidworks 3D
Autopol (särmäyksen etäohjelmisto)

Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme tuotteesi pakkausta myöten. Otamme samalla huomioon myös materiaalien kierrätettävyyden ja tehokkaan tilankäytön kuljetusta ajatellen. Toimitamme lisäksi kokoonpano-ohjeet ja kasaustarvikkeet.

ONKO SINULLA IDEA?
SUUNNITTELIJAMME TEKEVÄT VISIOSTASI TOTTA.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME

Tuotanto

Tuotantolinjamme valmistaa monenlaisia tuotteita ohutlevystä, teräslangasta ja putkesta. Työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä sekä pintakäsittelemme tuotteesi haluamasi pinnoituksella.

Kokoonpano
ja logistiikka

Toteutamme monipuolisesti kokoonpanot ja pakkaamiset sekä toimitamme tuotteet joustavasti ja kustannustehokkaasti kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Referenssit

Meillä on ammattitaitoa vuosikymmenien ajalta niin myymäläkalusteiden, teollisuuskalusteiden kuin erikoisvaunujen valmistuksessa. Tutustu myös sopimusvalmistuksena tehtyihin tuotteisiin.

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen yritys, joka kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.