Sopimusvalmistus takaa käyttöösi kaiken ammattitaitomme

Sopimusvalmistus-asiakkaanamme saat käyttöösi kaiken tarjoamamme ammattitaidon, materiaalit ja logistiset palvelut yhdestä osoitteesta. Keskittämällä koko tuotantoprosessisi meille voitat aikaa, eikä sinun tarvitse stressata useampien tahojen kanssa koordinoimisesta.

Etsitkö kumppania, jonka kanssa työskentely on aina yhtä mutkatonta?

Meitä kiinnostaa aidosti liiketoimintasi hyvinvointi ja kumppaninasi haluamme pitää huolen siitä, että tuotteesi ovat huippuluokkaa. Siksi olemme mukana myös tuotteidesi kehittämisessä. Tarkastelemme tuotteitasi analyyttisesti ja ehdotamme uudistuksia aina, kun niillä voidaan tuoda lisäarvoa ja kustannussäästöjä toimintaasi.

Meillä on perinteisen metallipajan otteet mutta modernin teollisuusyrityksen laajat resurssit ja teknologia. Toteutamme projektisi tasalaatuisesti, joustavasti ja aikatauluista kiinni pitäen. Takaamme myös täyden hintavakauden. Meidän kanssamme tiedät aina tarkalleen, mitä saat.

Metalko sopimusvalmistus

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME

Suunnittelu

Räätälöimme täysin ainutlaatuisia tuotekonsepteja toiveidesi pohjalta ja toteutamme ne ammattitaidolla pakkausta myöten.

Tuotanto

Tuotantolinjamme valmistaa monenlaisia tuotteita ohutlevystä, teräslangasta ja putkesta. Työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä sekä pintakäsittelemme tuotteesi haluamasi pinnoituksella.

Referenssit

Meillä on ammattitaitoa vuosikymmenien ajalta niin myymäläkalusteiden, teollisuuskalusteiden kuin erikoisvaunujen valmistuksessa. Tutustu myös sopimusvalmistuksena tehtyihin tuotteisiin.

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen yritys, joka kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.