Metalko tuotanto

Tuotanto on yksi vahvuusalueistamme

Tuotanto valmistaa monenlaisia tuotteita ohutlevystä, teräslangasta ja putkesta sekä toteutamme kaikki lattatyöt. Työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä sekä pintakäsittelemme tuotteesi haluamasi pinnoituksella.

Ohutlevytuotanto

Valmistamme ohutlevystä useita tuotteita, kuten laatikostoja, vaunuja ja myyntitelineitä. Yhdistelmäkone mahdollistaa samaan aihioon erilaisten muotojen, kierteiden sekä leikkausten teon samalla kertaa kustannustehokkaasti. Materiaaleinamme käytämme esimerkiksi kylmävalssattua terästä, sinkittyä terästä, alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Teräslankatuotteet (3–12 mm)

Taivutamme langasta sekä tasomaisia että kolmiulotteisia kappaleita.
Materiaalivaihtoehtojamme ovat kirkasvedetty-, sinkki- tai rst-lanka.

Putki- ja lattatuotteet

Putkesta teemme esimerkiksi runkoja, naulakoita ja telineitä. Erityisosaamiseemme kuuluvat vaativat kromipinnoitteiset esillepanotelineet TIG- ja MAG-hitsattuina. Materiaaliksi on mahdollista valita myös ruostumaton teräs (rst). Toteutamme myös kaikki lattatyöt, sisältäen katkomiset, rei’itykset, taivutukset, kierteitykset sekä puristin- ja hitsaustyöt. Tällä saralla vahvuuksiimme kuuluvat erityisesti kylmävalssatusta latasta valmistetut tuotteet, joissa on pyöristetyt reunat ja sileä pinta.

Hitsaus, särmäys ja taivutus

Halutun muodon saavuttamiseksi työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä. Mikäli etsit jotain tiettyä menetelmää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pintakäsittely

Maalaamossamme tuotteesi saa haluamasi pinnan. Pinnoitukseksi voit valita esimerkiksi pulverimaalauksen, sinkityksen, kromauksen tai elektrolyyttikiillotuksen. Myyntipalvelumme auttaa sopivan loppukäsittelyn valitsemisessa.

TARVE METALLISILLE RATKAISUILLE? OSAAJAMME TOTEUTTAVAT TUOTTEESI AMMATTITAIDOLLA.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME

Suunnittelu

Räätälöimme täysin ainutlaatuisia tuotekonsepteja toiveidesi pohjalta ja toteutamme ne ammattitaidolla pakkausta myöten.

Kokoonpano
ja logistiikka

Toteutamme monipuolisesti kokoonpanot ja pakkaamiset sekä toimitamme tuotteet joustavasti ja kustannustehokkaasti kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Referenssit

Meillä on ammattitaitoa vuosikymmenien ajalta niin myymäläkalusteiden, teollisuuskalusteiden kuin erikoisvaunujen valmistuksessa. Tutustu myös sopimusvalmistuksena tehtyihin tuotteisiin.

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen yritys, joka kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon.